Flocken

Vad är det för skillnad på Flocken och Lejonflocken egentligen? Är det samma sak?
Nej. Flocken är en den sjungande delen av supporterföreningen Lejonflocken. Helt enkelt klacken som hörs och syns på läktaren, men Lejonflocken består också av personer som gillar att arrangerar bortaresor, se matcher ihop på sportbarer, skapa och laga flaggor och annat tifo, samt förbereda firanden av spelare som gjort något extra. Många på sittplats är också medlemmar i Lejonflocken och vi är oerhört tacksamma för deras stöd.

Why is this page in Swedish? I want to be a part of the supporter group, too.
Of course you should be a part of Lejonflocken and the singing division Flocken. Just contact ordf@lejonflocken.se and we make sure to include you. More parts of this page will eventually be in English.

Jag vill hänga på men kan inte ramsorna. Var finns de?
En gammal version av våra Hejarklackssånger kommer snart att ersättas med en ny. Målet är att även lägga upp ljudfiler. Länk kommer att finnas bl.a. här.

Behöver man vara medlem i Lejonflocken för att stå och heja med Flocken?
Nej! Alla är välkomna att heja med oss. Hänger du med oss på ståplats sektion P, så får du vifta med våra flaggor och hänga med i våra ramsor, vare sig du är medlem eller ej. Men gillar du det vi gör så bli gärna medlem. Det är billigare för yngre och studenter.

Får vem som helst spela på trumman?
Nej, tyvärr! Trumman är delvis till för att hjälpa publiken på sittplats att höra takten för att kunna hänga med i ramsorna. Den behövs bara ibland på vissa ramsor, och vi använder den endast när den behövs. De som spelar är klackmedlemmar som fått den uppgiften i förväg.

Jag vill hänga på, men vill inte stå på P-sektionen. Hur gör jag då?
Köp då biljett på A-sektionen där vi har aktiv sittplats. Vi försöker ha kontakt med sittplatspubliken där, och ju närmre hörnflaggan du sitter desto bättre kontakt kan vi ha för att maxa stödet. Inga flaggor på sittplats dock, i så fall får du komma till ståplats.