Sommaren med Lejonflocken

Efter en sommarvarm hemmaseger för LFC över gästande KIF Örebro, står vi nu inför sex oerhört viktiga höstmatcher där vi har en har en ynka poäng (och åtta plusmål) upp till SM-guldet. Fullt görbart om Hammarby besegrar Häcken, och vi besegrar Hammarby, men varje match behöver tas på allvar. Vi vet alla vad som hände mot Kalmar i fjol (och ni som inte minns, njut av ovetskapen).

På söndag 1 oktober är vi några lejon som beger oss till svårspelade Vittsjö IP för att göra vårt för tre viktiga poäng. Möt oss där, eller slut upp med alla du känner på hemmamatcherna mot Piteå och Växjö, 6/10 respektive 15/10.

Därefter beger vi oss till Hammarby IP/Kanalplan och här hoppas vi få med så många LFC-supportrar det bara går. Det kan vara här guldstriden avgörs. Vill du följa med Lejonflocken dit till självkostnadspris, så skapar vi ett paket med resa T o R plus matchbiljett. Maila intresseanmälan till ordf@lejonflocken.se om du inte redan anmält intresse på Facebook. Vi återkommer med pris och bindande anmälan när vi hittat ett resealternativ lämpligt för antalet intresserade.

Tills dess, sug ut det sista av sommaren, med några ögonblick med Lejonflocken från juni till september 2023.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sommaren med Lejonflocken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *