Lejontipset 2021 och planer för en växande hejarklack

Nu är vår tipstävling avgjord och bäst på att tippa sluttabell och målgörande var

  1. Metan – vinnare av en signerad spelartröja (från ett urval på kansliet)
  2. Marie – vinnare av en signerad LFC-t-shirt
  3. Åsa-Karin- vinnare av en signerad LFC-t-shirt

Totalt 12 medlemmar var med och tippade, men eftersom serien utökas nästa år, så hoppas vi det sker även här. Många av de övriga tävlande förlorade på att vara för optimistiska när det gäller målskörden eller att gissa på någon annan än Uchenna Kanu som måldrottning med imponerande 14 mål (endast Stina Blackstenius gjorde fler). Ett litet hedersomnämnande går också till Anders W som prickade rätt på 5 av 6 lag i övre halvan av tabellen. Tyvärr hade han även placerat LFC korrekt, så vi hoppas att han gissar på bättre placering nästa år.

Nu när det är dags att runda av säsongen, sammanfatta och analysera för LFC och våra tre fantastiska lag, så gör vi i Lejonflocken detsamma. En fråga som alltid är aktuell är att vår hejarklack Flocken ska fortsätta växa. Det har varit utmanande under pandemin, men vi har varit uppåt 15 klackmedlemmar några gånger, och, när begränsningarna var som hårdast, endast tre. Våra nya medlemmar är förstås extra välkomna, och dessutom var det verkligen ett lyft att få besök av Linköpings Studentsångare och den akademiska damkören Linnéa på sista matchen, så att 25 starka röster kunde lyfta vårt LFC till seger mot AIK. Vi hoppas detta blir en vanligare syn säsongen 2022, med en mix av både återvändare och nytillskott, samt ett och annat gästspel. Fundera på hur du kan hjälpa oss att bli fler än någonsin.

Den 13/11 träffas styrelsen för sista gången innan årsskiftet. Kontakta oss gärna om det är något du vill skicka med oss.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *