Värva nya lejon – vinn restaurangbesök

Vår första påsktävling för medlemmar i Lejonflocken pågår ända till 31 maj, och kan sluta med att du sitter med ett presentkort på 1000:- för besök på en av de restauranger som stöttar Linköping FC.

Du har dock säkert människor i din närhet, som ännu inte är med i gänget. Hur många kan du värva? Under april och maj följer vi era ansträngningar att locka fler lejon till vår flock. Du som värvar flest av alla kommer att kunna fira denna framgång på någon av restaurangerna på BW and hotel, Pitcher’s, Cioccolata, Scandic City eller Food & Family. Vilken av dem är det du som väljer.

Regler:

Du får en poäng för varje ny medlem du värvar. För nya familjemedlemskap blir det alltså en poäng för varje familjemedlem. De som värvas blir medlemmar enligt anvisning på lejonflocken.se/medlem . Du själv mailar namn på alla du värvat till viceordf@lejonflocken.se. Värvar du i flera omgångar, så skicka flera mail under tävlingsperioden. Alla som värvar kommer att uppdateras på hur de ligger till i tävlingen, så ni märker om en spurt krävs. Slutar flera tävlande på samma antal värvningar, så avgörs det av vems sista värvning som betalade in medlemsavgiften först.

Vinnarstrategier:

Vad kan då locka våra nya medlemmar? Ja, du känner dem bäst. Kärleken till sporten? Till jämställd idrott? Till staden? Till en gemenskap? En del av dem kanske vill gå med i Lejonflocken, för att de vill att LFC ska få ett synligt och ljudligt stöd från läktarplats. Vissa kanske själva vill synas och höras, medan andra hellre verkar i det dolda. Några kanske vill hjälpa oss att fixa snygga vepor, flaggor och banderoller, komma på spelarramsor, knyta kontakter med samarbetspartners eller hjälpa till att ordna bortaresor. Kanske känner du någon som har andra idéer om hur vår supporterklubb bäst kan stötta LFC?

Tack alla som ger er in vår mest välsmakande rekryteringskampanj hittills! Låt tävlingen börja!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *