Lejontipset 2022

Nu har alla medlemmar tiden fram till matchstart mot Vittsjö på sig, att tippa tabell för OBOS Damallsvenskan och skyttedrottning för LFC. Förra året vann Metan en matchanvänd spelartröja, och Marie och Åsa-Karin varsin signerad LFC-t-shirt. Dessa priser finns hos på LFC-kansliet för er som inte hämtat.

Vem vinner i år? Blir det du? Se då till att ha betalat medlemsavgift för 2022.

Sedan är det fritt fram att tippa fram till 27/3 kl 15.00 och då ses vi väl även på Linköping Arena! Ställ dig gärna i klacken och vifta flagga eller ropa och sjung med i våra ramsor. Känner du att du inte orkar vänta till säsongens slut med att vinna. Delta även i tävlingen Första målet.

Länk till Lejontipset 2022

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *