Häng med lejonen på bortaresa söndag 3/4

Medlemsaktivitet på gång. På söndag 3 april går minibussen mot Tunavallen, där vi vill ge Linköping FC bästa möjliga stöd i mötet med Eskilstuna United. Om du ropar, sjunger, klappar eller viftar flagga gör detsamma. Det viktigaste är att du är där och stöttar våra kämpar.

Som medlem reser du till subventionerat pris, 100:-. Därtill kommer matchbiljett för 120:- (60:- om du är pensionär, student eller 16-20 år, gratis om du är yngre). Matchbiljetten köps på plats i Eskilstuna.

Tider:
9.30 Avresa från Linköping (Circle K på T1)
13.00 Matchstart
15.15 Hemresa
17.30 (eller tidigare)
Åter på Circle K, T1, Linköping

Resan blir av i denna form om minst 9 personer anmäler sig. Blir vi färre så kan tider, resekostnad och färdmedel förändras. Berörda kommer då att kontaktas. Betala därför inget annat än medlemsavgiften, innan du fått bekräftelse.

Hur du anmäler dig:

  1. Maila namn och din biljettkategori (pensionär, student etc.) till viceordf@lejonflocken.se senast lördag 2 april kl 15.00.
  2. Betala 100:- för resan först när du fått mailbekräftelse med betalningsinstruktioner.
  3. Om du inte redan gjort det, betala medlemsavgift 100/200/25:- när du vill, men senast vid avresa. Detta är en medlemsaktivitet.
  4. Biljetter köper vi på plats.

Vill du gå på fler bortamatcher?

Direkt efter landslagsuppehållet möter vi IFK Kalmar lördag 16/4 kl. 13.00, och vad passar bättre än att spendera en del av denna påskafton på självaste Guldfågeln Arena? Kanske kläcks en ny LFC-stjärna. För denna match liksom framtida bortamatcher, kommer vi att ha ett bortaresesystem, för att intresserade lejon ska kunna samordna sina resor. Mer info kommer i senare inlägg, samt på våra sociala medier.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *