Premiärvecka 2023

Vi laddar upp för helgens seriepremiär med våra traditionella tävlingar, där vinnarna belönas med ärofyllda priser

Första målet: Klart att du ska tippa årets första LFC-målskytt och i vilken matchminut hon sätter säsongens första LFC-strut. Förra året var det Saori Takarada som satte dit den i 45′ minuten mot Vittsjö hemma på Linköping Arena. Vid utebliven målskörd går ditt tips vidare till nästa match.

Maila ditt tips till ordf@lejonflocken.se senast kl. 13.00.

Lejontipset: I denna tävling tippar du sluttabell, måldrottning och antalet Linköpingsmål.
Fyll i dit tävlingsformulär senast kl. 13.00 på söndag (och ja, du få ”fuska” och se premiären Rosengård-Piteå först).

Bussquiz: Självklart blir det bussunderhållning i supporterbussen mot Örebro på söndag. Bidra med intressanta vinklar att inkludera i detta bussquiz genom att skicka det till ordf@lejonflocken.se senast på lördag. Anmälan till bussresan är öppen till och med 23.59 på onsdag 22 mars.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *