Supportrarnas pris till Emma Lennartsson

Motivering: En spelare som årets pristagare måste finnas i alla lag för att de ska bli riktigt framgångsrika. Hårt arbete, laglojalitet och att spela där det bäst behövs är några saker som utmärker årets pristagare. Årets pristagare är en ung veteran och klubbens främsta spelande kulturbärare, med över 100 matcher i Damallsvenskan. Hon är en utmärkt representant och förebild för Linköpings Fotboll Club i synnerhet och för svensk damfotboll i allmänhet. Ibland hörs hennes namn från hejarklacken Flocken som bevis på en fin prestation på planen. Under året har hon dessutom fått och väl förvaltat förtroendet som lagkapten. Supportrarnas pris år 2019 går – i som vanligt mycket hård konkurrens – till – Emma Lennartsson!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *