Medlemsbrev: mars 2023

Välkommen till en ny härlig säsong!

Lejonflockens verksamhetsår 2023 har nu officiellt inletts med att vi den 27 februari samlades i våra hjältars hemmaborg, Linköping Arena, och lyssnade på årsmötets hemliga gäst Andrée Jeglertz. Vi fick en spännande inblick i lagets försäsong och uppladdning inför seriespelet. Ifrån årsmötet kommer en mer fullödig sammanfattning delges er i samband med att protokollet justerats. Rapport läggs på hemsidan och länk till rapporten bifogas i nästa medlemsmail.

OBS! Medlemsmailen läggs framöver på de låsta medlemssidorna. Kontakta ordf@lejonflocken.se om du saknar lösenord.

Viktig information för er medlemmar att få redan nu är följande:

* Lejonflocken arrangerar nästa bortaresa redan den 26 mars, till den damallsvenska premiären mot KIF Örebro. För 275 kr åker du tur och retur med Flockens buss till Örebro, och matchbiljett ingår. Anmälan senast 20 mars

* Medlemsavgiften är höjd till 250:- (familj), 150:- (vuxen), och 50:- (under 18 år). Har du betalt in ett belopp enligt föregående års prisnivå, kan du komplettera med kvarstående belopp. Glöm inte att ange medlemmens/-arnas namn. Vid frågor, maila kassor@lejonflocken.se.
Swish: 123-6369268
Bankgiro: 5130-3238

* Viktigt: Vi behöver namn, och mailadress till alla medlemmar. Ryms det inte i swish/bg-meddelandet, maila ordf@lejonflocken.se, så att vi kan hålla vår medlemslista aktuell och nå er med info om aktiviteter, bortaresor och tävlingar m.m.

* Fredag den 31 mars är det hemmapremiär mot Rosengård. Då hoppas vi få se så många av er som möjligt på Linköping Arena. Hjälp till att sprida ordet, så vi får starta med storpublik.

* I april kommer det även erbjudas tre fysiska sammankomster utöver matcherna. Vill ni hjälpa Tifogruppen att fixa med flaggor till klackläktaren kan ni redan nu boka in söndag den 2 april i Flemma Muggebo. Under samma helg kommer nästa medlemsbrev ut, där ni får datum till träff med Klacken, och inte minst en Kick-Off med hela supporterföreningen.

* Vi har en ny styrelse, som snart kommer att presenteras mer utförligt på hemsidan. Vi vill också passa på att tacka vår tidigare ordförande Per Eriksson, och våra ledamöter Pia Dahlberg och Annika Selerud för arbetet under föregående verksamhetsår. Samtidigt välkomnar vi Peter de Laval, som är ny sekreterare.

Vi ses och hörs på arenan, instagram, Facebook, hemsidan, och förhoppningsvis på bortaresan till Örebro!

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Styrelsen rapporterar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *