Premiärvecka – tävla med Lejonflocken

Foto: Clément Bardot, bearbetad av Emma (CC)

Trots att vi inte får fira premiären med vårt kära lag, så vill vi fira att damallsvenskan 2021 drar i gång. Flera tävlingar pågår fram till avsparksdagen och för att tävla behöver du vara medlem.

Alla som blir medlemmar eller rekryterar medlemmar denna vecka har inte bara chans att vinna priser i tävlingarna, utan blir även belönade för att de hjälper oss att bli fler.

Pågående tävlingar/utmaningar:

Janne utmanar (medlemsvärvning t.o.m. 30 april)

Alla som under april rekryterar nya medlemmar till Lejonflocken, och som blir rekryterade blir bjudna på Trisslotter av vår medlem Janne Fredriksson.

  1. Värva en medlem enligt instruktioner på denna sida innan 30 april.
  2. Skicka ett mail till sekr@lejonflocken.se med namn och adress på den medlem som värvat nya medlemmar. Ange även vilka som värvats, så att vi kan skicka lika många Trisslotter som tack.
  3. Den nya medlemmen uppger namn och adress i samband med medlemsansökan, men kan förstås komplettera mail, namn och postadress till sekr@lejonflocken.se för att vi ska kunna skicka en Trisslott även till denne.

Nu växer vi till den stora lejonflock våra LFC-spelare förtjänar. 💙❤️

Tippa första målet (delta senast 18 april kl. 12.00)

Gissa vem som blir LFC:s första målskytt i matchen mot Rosengård den 18/4 . Spelarnamn samt matchminut sändes till ordf@lejonflocken.se. Ett litet pris kommer att utdelas till den som gissat rätt spelare. Har flera gissat på samma spelare så är det den som är närmast i matchminut som vinner.

Lejontipset (delta senast 18 april kl. 17.00)

Samla poäng genom att tippa sluttabellen 2021, skyttedrottning i LFC 2021 och antal gjorda mål 2021.

Den som samlat ihop flest poäng när sista omgången är färdigspelad vinner ett hemligt pris (som vi hoppas få signerat av skyttedrottningen) och kan dessutom titulera sig regerande föreningsmästare i Lejontipset.

Priser kommer även att delas ut till tvåan och trean i tipstävlingen, så lämna in ditt tips senast när domaren blåser i gång matchen 18/4.

Vill du läsa om regler och poängsättning, så finns det HÄR.
Vill du bara börja tippa, så klickar du här, för att komma till tävlingsformuläret.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *