Bortaresa: BP 22/5 och AIK 28/5

Två söndagsresor till Stor-Stockholm för att stötta världens bästa Linköping FC, som just nu ligger på Champions League-plats! Närmare bestämt går resorna mot Grimsta IP i Vällingby och Skytteholms IP i Solna, där vi tar oss an BP och AIK i nämnd ordning. Länkar till biljettköp nedan, med hänvisning till var Flocken kommer att stå. Vi har alltid med extra flaggor.

22/5 kl. 13.00 BP – Linköping FC på Grimsta IP
Biljett till bortastå sektion F 100:-/80:-

29/5 kl. 15.00 AIK – Linköping FC på Skytteholms IP
Biljett till sittplats 120:-/85:-

Tågen till AIK-matchen har börjat fyllas. Det finns lejonsällskap på 08.09-tåget, samt 11.31. Från centralen tar vi blå linje 11 mot Akalla, till Solna Centrum. När vi kommer fram till Skytteholms IP, hänvisar matchfunktionären Amina till den del av sektionen de reserverat för oss. Skriv till viceordf@lejonflocken.se eller på Facebook om du vill ha sällskap innan vi kommer till arenan. Annars hoppas vi att vi ses där.

Om du bor i Linköping eller på vägen, så finns resesällskap till BP-matchen, i mitten av vagn 3 om du tar tåg mot Stockholm 9.29 från Linköpings Resecentrum. Från Centralen tar vi första bästa Gröna linjen mot Hässelby Gård. Tågsällskap hem erbjuds 16.39 från Centralen (vagn 2 övervåning).

Inlägget kommer att uppdateras med rese- och biljettinfo för AIK-matchen, men rese- och klacksällskap kommer i alla fall att finnas även där.

För frågor om bortaresa kontakta viceordf@lejonflocken.se.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *